Шунки и салами

Широк избор шунки и салами со различни текстури и вкусови, изработени од најквалитетни суровини со додаток на посебна комбинација на зачини што им дава препознатлив вкус.

Деликатес шунка – мини

Нето: 400 г.

Деликатес шунка

Специјал шунка – мини

Нето: 400 г.

Специјал шунка

Стисната шунка – мини

Нето: 400 г.

Стисната шунка

Алпска – мини

Нето: 400 г.

Алпска

Нето: 700 г.

Пилешки гради – мини

Нето: 400 г.

Пилешки гради

Тост

Нето: 700 г.

Тост

Пица шунка