Колбаси

Голем избор на различни вкусови на колбаси, подготвени по долгогодишно развивани рецепти за врвно задоволство и на најпребирливите љубители на овие производи. Достапни рефус и во вакуумирани пакувања, погодни за секоја прилика.

Вршнички колбас

Нето: 350 г. вакуум

Вршнички колбас

Рефус

Македонски колбас

Нето: 350 г. вакуум

Македонски колбас

Рефус

Јунешки колбас

Нето: 350 г. вакуум

Јунешки колбас

Рефус

Роштиљ колбас

Нето: 300 г. вакуум

Роштиљ колбас

Рефус

Кумановски суџук

Нето: 400 г. вакуум

Кумановски суџук

Рефус

Охридски колбас

Нето: 350 г. вакуум

Новосадски колбас

Нето: 300 г. вакуум

Крањски колбас

Нето: 350 г. вакуум

Екстра колбас од иситнето месо

Рефус