ВРЕМЕ Е ЗА НЕШТО ЕКСТРА

Изберете го најдоброто за вашето семејство

Производи

Екстра сувомеснати производи за сечиј вкус

Чадени производи

Најквалитетните парчиња месо, избалансирано чадени и спремни за секоја пригода.

Колбаси

Голем избор на различни вкусови на колбаси подготвени по проверени рецепти.

Шунки и салами

Широк избор на шунки и салами со различни текстури и препознатлив вкус.

Барени производи

Оригиналниот вкус на виршлите на Екстра Меин прерасна во наш заштитен знак.

Трајни производи

Автентичен вкус добиен благодарение на традиционалниот процес на чадење.

HoReCa програма

Сецкани производи наменети за хотелско и ресторанско послужување.

Технологија на иднината

Нашата компанија континуирано инвестира во најсовремена технологија во областа на преработка на месо, која заедно со тимот од врвни експерти и внимателно избраните суровини придонесуваат за секојдневно квалитативно подобрување на нашите производи.

Новости