Чадени производи

Голем избор на производи од најквалитетните парчиња месо, избалансирано чадени и со одлична комбинација од зачини во различни пакувања за секоја пригода.

Чаден свински врат

Рефус

Чадена свинска печеница

Рефус

„Дели“ хамбуршка сланина

Вакуум

„Дели“ хамбуршка сланина

Мини – вакуум

„Дели“ хамбуршка сланина

Мини – Рефус

Сецкан свински врат

Нето: 150 г. вакуум

Сецкана „дели“ хамбуршка сланина

Нето: 150 г. вакуум

Сецкана мортадела италијана

Нето: 150 г. вакуум

Сецкана свинска печеница

Нето: 150 г. вакуум

Сецкани чадени пилешки гради

Нето: 150 г. вакуум

Чаден свински врат

Во мрежа – вакуум

Чадена свинска печеница

Во мрежа – вакуум

Чадено пилешко „голд“ филе

Во мрежа – вакуум

Чадени пилешки гради

Вакуум

Мортадела италијана

Рефус

Mортадела италијана

Мини

Чадени свински коски

Рефус

Свинска буткица

Рефус