Барени производи

Оригиналниот вкус на виршлите на Екстра Меин прерасна во наш заштитен знак. Заедно со посебните салами и паризерите нудат едно поинакво доживување за љубителите на овој тип на производи.

Виршла пилешка

Нето: 200 г. вакуум

Виршла пилешка со кашкавал

Нето: 200 г. вакуум

Виршла свинска

Нето: 200 г. вакуум

Пилешка посебна

Нето: 400 г.

Пилешка посебна

Нето: 800 г.

Пилешки паризер

Рефус

Пилешки паризер со кашкавал

Нето: 700 г.

Пилешки паризер со зеленчук

Нето: 700 г.

Посебна

Нето: 400 г.

Посебна

Нето: 800 г.