Дистрибутери

На полето на продажбата и дистрибуцијата имаме широко развиена дистрибутивна мрежа на цела територија на Република Северна Македонија, каде што заедно со нашите партнери се грижиме производите да бидат поблиску до секој наш потрошувач.

Скопје


Неготино


Кочани


Прилеп


Штип


Свети Николе


Струмица


Куманово


Тетово


Струга


Охрид


Гевгелија


Битола


Кратово