HoReCa програма

Производи достапни во форма на унифициранo сецкани парчиња погодни за хотелско и ресторанско послужување, пакувани во оптимални количини од по 500г во вакуумирана амбалажа.

Свинска печеница

Нето: 500 г. вакуум

Пилешки гради

Нето: 500 г. вакуум

Свински врат

Нето: 500 г. вакуум

Специјал шунка

Нето: 500 г. вакуум

Стисната шунка

Нето: 500 г. вакуум

„Дели“ хамбуршка сланина

Нето: 500 г. вакуум