Наскоро: Пилешка мортадела

Со голема возбуда ви најавуваме дека во наредниот период ќе го претставиме нашиот најнов производ – Пилешка Мортадела! Како пионери во индустријата на производите од процесирано месо, непрекинато работиме на креирање на иновативни и вкусни опции. Пилешка Мортадела ќе биде совршеното разубавување на класичната омилена закуска. Подгответе се за вкусно гастрономско искуство какво сè уште не сте го пробале!

Останати објави